Dataran Bengkoka with Love & Nephew

petang2 je lepas balik opis mmg x buat apa da.. apa lg ajak la my love with the pengawal wajib iaitu my nephew.. hehe

da lama rasa ny x kluar sama2.. hehe.. Dataran Bengkoka ne terletak d Daerah Pitas.. tempat sgt menarik dan merupakan salah

satu tempat pelancongan bagi org luar mau pun penduduk Pitas sendiri

p

ada udang besar kn.. ne la tanda mercu Dataran Bengkoka.. ia juga d kenali sbg pengeluar hasil udang yg byk..

pp

ne la wajah2 kesayangan aku.. hehehe

ppp

nak bagi 1 famili makan udang mcm ne confirm x abiss… hahahaha

 

Simpang Mengayau

Hohoho… da lama x gathering sama2 dgn whole family.. asyikk busyyy jer dengan keja masing2..

na pa lg hujung minggu yg paling best da sampai bila kami sekeluarga outing d Simpang Mengayau, Kudat

macam biasa.. sy sebagai pemandu dorang la.. kikiki

jeng3x.. pandu punya pandu sampai la kat Mengayau.. apa lg first thing d buat makan2.. sb da lapar da.. x mkn byk time breakfast kn..

Haha sempat lg text c syg before mkn

    Haha sempat lg text c syg before mkn

da siap makan.. perut da kenyang.. join la pla dengan beliau2.. kiki.. biasa.. my sayang jauh nun d K.L.. hehehe.. nak mandi spare baju x bawa pla…tenagok adik2 & anak buahjer la main kat tepi pantaii

2

sedang menikmati keindahan laut d tepi pantaii.. mcm biasa adik2 ku ne mmg suka sgt bgambar.. bole2 la sya jd jurukamera dorang.. haha

semua pun pakat ikut gaya anak buah ku yg cengeng. terbaikkk… hahahaha..kalau x ikut confirm nangis punya,, gadung2.. hahaha

3

ne la wajah kesayangan aku… my love ever.. my mum & dad… happy bila tgk dorang sgt happy dpt outing sm2 biarpun kak long dan ag ku x dapat join skali masa tu..

4

 

 

 

Raya oh Raya

Seperti biasa, setiap tahun sya akan meraikan raya aidilfitri bersama dengan family besar saya di Taritipan..

yesss… the feel is so great right !!setelah sebulan berpuasa.. now tiba lah saat untuk berhari raya pula…

bangun pagi raya first thing benda wajib kena buat mesti la happy sebab dapat pakai baju raya baru kn..

then..gi la ramai2 pla ke surau untuk sembahyang sunat hari raya…

jeng3.. pulang dari sembhyg sunat raya pla.. ne oment yg paling best bila mana 1 family berkumpul then bersalaman dgn mak bapa..

sayuu jer hati bila ingat semua perkara.. sampai nangis2 tau…

tapi part paling best bila ingat masa tu…

bila semuanya da selesai.. apa lagi.. bantaiii la makanan yg ada kat dapurrr tu.. hehehehehehe

With family

With family

my siblings

my siblings

my cinta hati

    my cinta hati

my siblings
my siblings

With family

With my family